logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

bolder

makelaarsbord-EXPO6041
Meer winkels, een stadspark, een reuzenrad, een stadshuiskamer of misschien een openbaar sportveldje? Wat ontbreekt er in de binnenstad van Roermond volgens jou en andere jongeren van 18 jaar en ouder? Wat moet anders, beter of juist behouden blijven? Dit is dé kans om jouw stem hierover te laten horen!
Doe je mee? Inschrijven kan:

  Op zaterdag 4 juni presenteer jij, samen met de andere jongeren die zich hebben ingeschreven, jullie idee in één van de leegstaande panden in de binnenstad. Dat kan in de vorm van een dans, rap, tekening, maquette, fotoreportage, schilderij of andere creatieve uitingsvorm. Het college van burgemeesters en wethouders van de gemeente Roermond wordt uitgenodigd om een wandeling te maken langs deze locaties, om zo alle ideeën te bekijken en naar jou en de anderen te luisteren! De Jongerenraad Roermond gaat daarna met de gemeente in gesprek om te bespreken welke ideeën verder opgepakt en gerealiseerd kunnen gaan worden. Ook andere bezoekers kunnen de werken komen bekijken!
  In de periode tussen 12 april en 4 juni werk je onder begeleiding op een nog onbekende locatie in de binnenstad van Roermond met andere jongeren aan je creatie. Je krijgt dus hulp en komt 5-7 avonden bij elkaar van pakweg 19.00 uur tot 21.00 uur.
  Jouw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om jou uit te nodigen voor, en te informeren over, Expo6041.
  Expo6041 is een initiatief van de Jongerenraad Roermond in samenwerking met Wel.kom, We Are Roermond en onderwijsinstellingen.

  jongerenraad@roermond.nl

  +31 616 44 92 55 (projectleider Ivo Heuts)

  Postbus 900, 6040 AX Roermond

  @JongerenraadRoermond

  @jongerenraadroermond