logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Onze Bestuursleden

De Jongerenraad Roermond wordt gedreven door fanatieke en betrokken Roermondse jongeren. Ze stellen zich graag voor.
Ivana Peric

“Ik zit bij de jongerenraad omdat ik het belangrijk vind dat jongeren een stem hebben in Roermond en het zie als een leerzame ervaring.”

Charlize Peters

“Ik zit bij de jongerenraad omdat dit mij de mogelijkheid biedt inspraak te hebben in standpunten en maatschappelijke activiteiten die de jongeren aangaan.”

Ayla Leppers

“Ik zit in de jongerenraad omdat ik aan jongeren die zich vaak ongehoord voelen, een stem wil geven. Daarnaast vind ik het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij om de wereld nét wat mooier te maken, zo ook in Roermond.”

Pepijn Afman

“Ik zit bij de Jongerenraad omdat ik het fijn vind om te laten zien wat jongeren willen in Roermond en er voor te zorgen dat jongeren zich fijn voelen in de stad.”

Emma Tegels

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond omdat ik mijn steentje wil bijdragen aan de Gemeente Roermond en meer jongeren een stem wil geven zodat ze hun meningen over verschillende onderwerpen kwijt kunnen.”

jongerenraad@roermond.nl

+31 616 44 92 55 (projectleider Ivo Heuts)

Postbus 900, 6040 AX Roermond

@JongerenraadRoermond

@jongerenraadroermond