logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Onze Bestuursleden

De Jongerenraad Roermond wordt gedreven door fanatieke en betrokken Roermondse jongeren. Ze stellen zich graag voor.
Victor Vaessen

“Ik zit in de jongerenraad van Roermond omdat ik een stukje praktijkervaring op wil doen naast mijn studie en omdat ik het leuk vind om mee te praten over onderwerpen die in Roermond spelen in het belang van de stad.“

Rivka Meelis

“Ik zit in de jongerenraad omdat ik graag mee wil denken over onderwerpen die van belang zijn voor de jongeren in Roermond. Ook wil ik mijn vaardigheden uitbreiden en nieuwe dingen leren. Verder zou ik de jonge klimaatactivisten in Roermond willen vertegenwoordigen in de jongerenraad en daarmee bijdragen aan een duurzamer Roermond.”

Ozaia den Heijer

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond omdat ik graag wil dat de jongeren in Roermond gehoord worden, en dat hier ook iets mee gedaan word! Daarnaast vind ik het leuk en belangrijk om voor mensen klaar te staan en zal ik altijd mensen helpen als ze hulp nodig hebben.”

Charlize Peters

“Ik zit bij de jongerenraad omdat dit mij de mogelijkheid biedt inspraak te hebben in standpunten en maatschappelijke activiteiten die de jongeren aangaan.”

Ivana Peric

“Ik zit bij de jongerenraad omdat ik het belangrijk vind dat jongeren een stem hebben in Roermond en het zie als een leerzame ervaring.”

Ayla Leppers

“Ik zit in de jongerenraad omdat ik aan jongeren die zich vaak ongehoord voelen, een stem wil geven. Daarnaast vind ik het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij om de wereld nét wat mooier te maken, zo ook in Roermond.”

jongerenraad@roermond.nl

+31 616 44 92 55 (projectleider Ivo Heuts)

Postbus 900, 6040 AX Roermond

@JongerenraadRoermond

@jongerenraadroermond