logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Onze Bestuursleden

De Jongerenraad Roermond wordt gedreven door fanatieke en betrokken Roermondse jongeren. Ze stellen zich graag voor.
Pepijn Afman

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond omdat ik het fijn vind om te laten zien wat jongeren willen in Roermond en er voor te zorgen dat jongeren zich fijn voelen in de stad.”

Charlize Peters

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond omdat dit mij de mogelijkheid biedt inspraak te hebben in standpunten en maatschappelijke activiteiten die de jongeren aangaan.”

Ozaia den Heijer

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond omdat ik graag wil dat mijn stem gehoord wordt voor mijn stad en thuis. Hiermee geef ik jongeren zonder stem, wel een stem.”

Emma Tegels

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond omdat ik mijn steentje wil bijdragen aan de Gemeente Roermond en meer jongeren een stem wil geven zodat ze hun meningen over verschillende onderwerpen kwijt kunnen.”

Liz Janssen

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond omdat ik graag mijn ideeën over Roermond wil laten zien en horen en hier daadwerkelijk iets mee wil doen.”

Joël Hollander

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond, want als Roermondenaar voel ik me sterk verbonden met mijn stad en zet ik me in voor verbeteringen. Als lid van de jongerenraad ben ik betrokken bij verschillende projecten voor jongerenparticipatie en kunst en wil ik mijn stem laten horen.”

Rio Weerts

“Ik zit bij de Jongerenraad Roermond omdat ik graag meer veranderingen wil zien in Roermond en daar zelf graag bij meehelp!”

jongerenraad@roermond.nl

+31 616 44 92 55 (projectleider Ivo Heuts)

Postbus 900, 6040 AX Roermond

@JongerenraadRoermond

@jongerenraadroermond